informationTájékoztatjuk, hogy honlapunkon cookie-kat/sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Regisztráció és jegyvásárlás

KÉREM VÁLASSZON AZ ALÁBBI REGISZTRÁCIÓS ÉS JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL:

Regisztráció nyomtatott meghívóval:

Nyomtatott meghívóját a Kóddal rendelkező szakmai látogató gombra kattintva érvényesítheti. A megjelenő rubrikába kérem írja be a meghívóján szereplő vonalkód alatti betű/számsort, így érvényesítheti meghívóját. Nyomtatott meghívójával – az érvényesítést követően – a Sirha Budapest kiállítást és a Bocuse d’Or európai döntőjét is látogathatja. A meghívó mindhárom napra érvényes.

Szakmai regisztráció:

Amennyiben Ön szakmai látogató és még nem kapott a HUNGEXPO Zrt-től vagy a Sirha Budapest valamely kiállítójától meghívót, de szeretne részt venni a kiállításon, kérem kattintson a Szakmai látogató gombra. A kiállítás látogatása regisztrációhoz kötött, mely keretében cége nevét és adószámát is meg kell adnia. A kiállítás szigorúan szakmai látogatóknak szóló rendezvény, így a regisztráltak listáját ellenőrizzük és a szakmaiság megőrzése érdekében szűrjük! A regisztrációt követően kapott e-tickettel a Sirha Budapest kiállítást és a Bocuse d’Or európai döntőjét is látogathatja. Az e-ticket mindhárom napra érvényes. A szakmai regisztrációt május 9-én lezárjuk. Ezt követően csak a helyszínen vásárolt jegyekkel látogatható a kiállítás.

Bocuse d'Or - VIP regisztráció:

A Bocuse d’Or európai döntőjére hivatalos VIP meghívottakat emailben értesítjük. Nyomtatott meghívóját a VIP regisztráció kóddal gombra kattintva érvényesítheti. A megjelenő rubrikába kérem írja be a kapott emailben szereplő kódot, így érvényesítheti meghívóját. Nyomtatott meghívójával – az érvényesítést követően –a Bocuse d’Or európai döntőjének mindkét versenynapja látogatható.

Jegyvásárlás:

A Sirha Budapest kiállításra mindhárom napon csak a helyszínen váltható jegy. Ezekkel a jegyekkel csak a Sirha Budapest kiállítás látogatható. A kiállítás második és harmadik napjára külön váltható jegy a Sirha Budapest kiállításra és a Bocuse d’Or európai döntőjére.
A Bocuse d’Or európai döntőjére érvényes belépőjegyek csak korlátozott számban elérhetők. Ezek a jegyek online elővételben, valamint ha a limitált belépőszám engedi, akkor a helyszínen megvásárolhatók. A jegyekkel csak a versenynek helyet adó ’G’ pavilon látogatható.
Online elővételi jegyárak (május 9ig):
május 10. – 3 100 Ft
május 11. – 4 650 Ft
Helyszíni jegyárak:
Napijegy a Sirha Budapest kiállításra és a Bocuse d’Or európai döntőre:

május 9-11. – 7 750 Ft/nap

Sajtóregisztráció:


Sajtóregisztrációra kizárólag a rendezvény helyszínén nyílik lehetőség! A sajtó munkatársainak a Sirha Budapest kiállításra és a Bocuse d’Or európai döntőjére külön kell regisztrálni. A regisztrált kollegák az ’A’ pavilont és a ’G’ pavilont is látogathatják. A ’G’ pavilon sajtó részére fenntartott területre azonban csak a Bocuse d’Or versenyre akkreditált kollegák léphetnek be.
A sajtó munkatársai az 1. épület előtti parkolóban hagyhatják gépkocsijaikat.

Diákok regisztrációja:

A kiállítás mindhárom napján diákok csak korlátozott számban látogathatják a rendezvényt. A diákok belépőjegye a Sirha Budapest kiállításra és a Bocuse d’Or európai döntőjére is, egy napra lesznek érvényesek. A szakiskolák a szervezőtől kapott kódokkal, fix létszámmal regisztrálhatnak a rendezvényre. Kérem a Diák csoport jelentkezése gombra kattintva, e-mailben érdeklődjön a meghívott iskolák listája és a belépés részletei felől.