Bemutatkozás

Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás

A Sirha Budapest kiállítás célja, hogy átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára.

2020-ban 17 ország közel 300 kiállítója és 42 ország 24 000 szakmai látogatója vett részt a Sirha Budapest szakkiállításon, ahol bemutatásra kerültek a szakma legfrissebb trendjei, újdonságai és innovatív megoldásai.

Bővülő világszínvonalú versenykínálat

A Sirha Budapest a kezdetektől fogva sikerrel ötvözte a szakkiállítást, a bemutatkozó szakmákhoz kapcsolódó legfontosabb versenyekkel, konferenciákkal, hogy a szakemberek az újdonságok megismerése, valamint üzleti kapcsolatok kialakítása és ápolása mellett az adott szakmák kiemelkedő képviselőivel is találkozhassanak.

A 2020-as év újdonsága az International Jeunes Chefs Rôtisseurs – Ifjúsági Nemzeti Szakácsverseny Döntője volt, mely mellett ismét visszatért a Bocuse d’Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, és a Közétkeztetési Szakácsverseny országos döntője is!

Számtalan szakmai bemutató és konferencia

A régió legjelentősebb Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításaként a Sirha Budapest fontos központja a tapasztalatcserének, szakmai fejlődésnek és legfrissebb trendek megismerésének. Ennek jegyében a széles konferencia kínálat mellett ismét megrendezésre került az Enterprise Europe Network, és a PRIMOM Alapítvány nemzetközi üzletember-találkozója, visszatért a Future Store, és ismét érdekes előadásokkal készült a Magyar Pékszövetség és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete is. Újdonságként, pedig először várta a szakembereket a Sirha Business Café.

2020-as programjainkat IDE kattintva tekintheti meg.

Maximális médiaelérés

80 millió forint médiaérték
240 média megjelenéssel, többek között:
42 print megjelenés olyan médiumokban, mint a Trade Magazin, Vendéglátás Magazin, Forbes, HVG
– 174 online megjelenés
– 24 rádió és TV hír