Bemutatkozás

Köszöntő

Közép-Európa vendéglátóiparban, cukrász- pék- és élelmiszeriparban dolgozó szakemberei számára a Sirha Budapest szakkiállítás évek óta kihagyhatatlan esemény. Két évente itt találkozik a szakmai közönség a szektor legjavával, megismeri az újdonságokat, szakmai képzéseken, programokon, versenyeken, előadásokon vesz részt, kapcsolatokat épít, új ügyfeleket szerez. A két évvel ezelőtti Sirha-hoz képest világunk alaposan megváltozott, talán még soha ennyire nem volt szükség a tapasztalatcserére, egymás megerősítésére.

A kihívásokkal teli időszak után jó hírrel szolgálhatok. Hosszú út vezetett odáig, hogy Budapest rendezhette meg, a Bocuse d’Or 2016-os európai döntőjét, és most újabb mérföldkőhöz értünk: ismét mi leszünk a házigazdái a világ legrangosabb séfversenyének!

A gasztronómia világa jövőre ismét Magyarországra figyel. Kívánom valamennyi, a szektorban dolgozó szakembernek, hogy a Sirha Budapest, benne a Bocuse d’Or Europe-al ismét a szakma csodálatos közös ünnepe legyen!

Hamvas Zoltán
a Sirha Budapest elnöke
a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke

Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás

A Sirha Budapest kiállítás célja, hogy átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára.

2020-ban 17 ország közel 300 kiállítója és 42 ország 24 000 szakmai látogatója vett részt a Sirha Budapest szakkiállításon, ahol bemutatásra kerültek a szakma legfrissebb trendjei, újdonságai és innovatív megoldásai.

Bővülő világszínvonalú versenykínálat

A Sirha Budapest a kezdetektől fogva sikerrel ötvözte a szakkiállítást, a bemutatkozó szakmákhoz kapcsolódó legfontosabb versenyekkel, konferenciákkal, hogy a szakemberek az újdonságok megismerése, valamint üzleti kapcsolatok kialakítása és ápolása mellett az adott szakmák kiemelkedő képviselőivel is találkozhassanak.

A 2020-as év újdonsága az International Jeunes Chefs Rôtisseurs – Ifjúsági Nemzeti Szakácsverseny Döntője volt, mely mellett ismét visszatért a Bocuse d’Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, és a Közétkeztetési Szakácsverseny országos döntője is!

Számtalan szakmai bemutató és konferencia

A régió legjelentősebb Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításaként a Sirha Budapest fontos központja a tapasztalatcserének, szakmai fejlődésnek és legfrissebb trendek megismerésének. Ennek jegyében a széles konferencia kínálat mellett ismét megrendezésre került az Enterprise Europe Network, és a PRIMOM Alapítvány nemzetközi üzletember-találkozója, visszatért a Future Store, és ismét érdekes előadásokkal készült a Magyar Pékszövetség és a Magyar Cukrász Ipartestület is. Újdonságként, pedig először várta a szakembereket a Sirha Business Café.

2020-as programjainkat IDE kattintva tekintheti meg.

Maximális médiaelérés

80 millió forint médiaérték
240 média megjelenéssel, többek között:
42 print megjelenés olyan médiumokban, mint a Trade Magazin, Vendéglátás Magazin, Forbes, HVG
– 174 online megjelenés
– 24 rádió és TV hír