COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

A koronavírus- járvány miatt kialakult helyzetben, a gazdasági élet újraindulásával az online megoldások mellett az üzleti életnek ismét fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére is, hogy még nagyobb teret biztosíthassanak a működésnek, fejlődésnek.

Egészségügyi intézkedések:

A kiállításon alkalmazott higiéniai és fertőzésvédelmi követelményrendszer a jelenleg érvényes hatósági előírásokat tükrözi, de természetesen folyamatosan követjük a mindenkori helyzetet és a jogszabályi változásokat.

Az elmúlt hónapokban átalakítottuk a működési szabályzatot, összeállítottunk egy POST COVID kézikönyvet, valamint létrehoztuk a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot. A rendezvényekre vonatkozó szabályrendszer célja, hogy a HUNGEXPO területén vírusmentes körülményeket teremtsünk az üzletkötéshez, tudásmegosztáshoz, a személyes networking-hez.

A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

A teljesség igénye nélkül néhány intézkedés, eszköz, megoldás a széleskörű POST COVID szabályzatból:

  • A kiállításnak helyet adó pavilonok, mosdók, közösségi terek előzetes fertőtlenítése, vírusmentesítése speciális fertőtlenítő gép segítségével, naponta fertőtlenítő takarítás virucid és baktericid anyagokkal
  • A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletének ellenőrzése kihelyezett hőkamerás kapuval, mely fertőtlenít is áthaladáskor
  • Belépés előtti kötelező kézfertőtlenítés a bejáratoknál
  • A belépési pontoknál maszk-automaták felállítása
  • A megfelelő távolság megtartását, a zsúfoltság elkerülését szélesebb járófelületek, haladási irányok kijelölése, a szakkiállításokon előzetes online tárgyalási időpont foglalási lehetőség segíti
  • Kézfertőtlenítő pontok, zárható szemetesek, ahol szükséges, plexi falak kihelyezése a teljes kiállítási területen
  • Érintésmentes eszközök biztosítása a mosdókban: csapok, szappan-, fertőtlenítőszer-, papírtörlő adagolók
  • Érintésmentes megoldások szélesebb körben történő alkalmazása (badge leolvasás belépéskor, online belépő nyomtatás, érintésmentes fizetés stb.)

Találkozzunk személyesen kiállításunkon!