Regisztráció és jegyvásárlás

Kérjük válasszon az alábbi regisztrációs és jegyvásárlási lehetőségek közül!

Regisztráció kiállítói meghívóval:

Meghívóját a Kóddal rendelkező szakmai látogató gombra kattintva érvényesítheti. A megjelenő rubrikába kérem írja be a meghívóján szereplő vonalkód alatti betű/számsort, így érvényesítheti meghívóját. Meghívójával – az érvényesítést követően – a SIRHA Budapest kiállítást látogathatja. A meghívó mindhárom napra érvényes és napi egyszeri belépésre jogosít.

Szakmai regisztráció:

Amennyiben Ön szakmai látogató és még nem kapott a HUNGEXPO Zrt-től vagy a SIRHA Budapest valamely kiállítójától meghívót, de szeretne részt venni a kiállításon, kérem kattintson a Szakmai látogató gombra! A kiállítás látogatása regisztrációhoz kötött, amely keretében cége nevét és adószámát is meg kell adnia. A kiállítás szigorúan szakmai látogatóknak szóló rendezvény, így a regisztráltak listáját ellenőrizzük és a szakmaiság megőrzése érdekében szűrjük! A regisztrációt követően kapott e-tickettel a SIRHA Budapest kiállítást látogathatja. Az e-ticket mindhárom napra érvényes és napi egyszeri belépésre jogosít.

Jegyvásárlás

A SIRHA Budapest szakkiállításra érvényes belépőjegyek online, applikáción keresztül, valamint helyszínen megvásárolhatók.

Helyszíni jegy ára: 13 000 Ft
Online jegy ára: 13 000 Ft + 400 Ft kezelési költség
Jegyár applikációs vásárlás esetén: 9400 Ft + 400 Ft kezelési költség

BŐVEBBEN AZ APPLIKÁCIÓRÓL ÉS A LETÖLTÉSRŐL

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak és valamennyi egyidejű rendezvényre érvényesek.

Belépőjegyekért OTP SZÉP kártyával is lehet fizetni a helyszíni pénztárakban.

Diákok regisztrációja:

A kiállítás mindhárom napján diákok csak korlátozott számban látogathatják a rendezvényt. A szakiskolák a szervezőtől kapott kódokkal, fix létszámmal regisztrálhatnak a rendezvényre. Kérem a Diák csoport jelentkezése gombra kattintva, e-mailben érdeklődjön a meghívott iskolák listája és a belépés részletei felől. Egy iskolától maximum 30 fős diákcsoportot tudunk fogadni, valamint 2 kísérőtanárt. Jelentkezés alkalmával kérjük jelölje meg, hogy melyik napon érkezik a kiállításra!