Future Store

2020. február 4-6.
A pavilon – K1 stand

A Sirha Budapest 2020 Élelmiszeripari és HoReCa Szakkiállításon ismét megrendezésre kerül a Future Store, vagyis a Jövő Áruháza a Trade magazin szervezésében.

Az „A pavilon K1 standon” február 4-6. között három kereskedelmi koncepció mentén kerülnek bemutatásra a kereskedelmi trendek.

Az egyik az eladó nélküli bolt, a másik az online webshopok és offline boltok együttes megjelenése és működése, a harmadik a hagyományos offline, de vásárlói élményeket fókuszba helyező üzlet. A kiállításon a három koncepció nem külön-külön kerül bemutatásra, hiszen az egyes kereskedelmi eszközök, szolgáltatói megoldások, FMCG termékek több koncepcióban is megjelenhetnek, de ezek mentén kerül összeállításra az idei Future Store stand.

A standot túravezetéssel félóránként látogathatják az érdeklődők. A túrára előzetesen is lehet jelentkezni, időpontot foglalni a Trade magazin weboldalán, de a szabad helyek függvényében a helyszínen is jelentkezhet, aki ott dönt a látogatásról. A túralátogatások maximum 30 fős csoportokban történnek, előre meghirdetett időpontokban, amely során a Jövő Áruházában kiállító cégek maguk mutatják be az újdonságaikat.

A túravezetésen való részvételhez mindkét alábbi linken regisztrálnia kell!

Ízelítő a 2018. évi Sirha Budapest Future Store kiállításról:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!