HoReCa Marketingkommunikációs Workshop

Helyszín: AI. galéria 106. terem
Időpont: 2022. március 24., 11:00
Szervező: Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event tagozata

A tagozat 2020-ban éppen a Sirha kiállításon tartotta alakuló ülését, így az idei eseményen 2. születésnapját is ünnepli.

A HoReCa Marketingkommunikációs Workshopon olyan témák kerülnek terítékre, melyek a HoReCa szakembereket foglalkoztatják napjainkban és melyek megoldásához a marketing eszközeivel közelebb lehet kerülni. Az aktuális marketing trendek és kihívások mellett megtudhatjuk, mit tehetünk marketingkommunikációs eszközökkel a munkaerő megtartásáért, az Ipsos vezetője áttekintést nyújt a résztvevők számára a jelenlegi piaci trendekről, betekintést nyerünk az online kommunikáció boszorkánykonyhájába és bemutatkozik a tagozat által tavaly életre hívott HoReCa Hősök díj 2 nyertese is.

Részletes program:

 • Köszöntő
  Hovánszky László – MMSZ Horeca Tagozati tiszteletbeli elnök
 • „Betekintés a HoReCa szektorba, információ a piacról”
  Feitel Balázs – az Ipsos ügyvezető igazgatója
 • Tippek a sikeres online jelenléthez
  Bonyhádi Gábor – MMSZ elnökségi tag, online szakértő, az eOptika marketingért felelős vezetője
 • Lehetséges marketingkommunikációs válaszok a munkaerő megtartás aktuális kihívásaira
  Csikós-Nagy Katalin – fluktuáció szakértő, HR-evolution
 • Bemutatkoznak a tavalyi év HoReCa hősök díjazottjai
  Halász Norbert – a Zip’s ügyvezető igazgatója, Kücsön Gyula – a Sulyom Tájétterem tulajdonosa
 • Marketing trendek az új normálisban
  Szabó Károly Carlo– a Kaméleon Reklám Kft. ügyvezető igazgatója
 • Zárszó
  Kaszás Attila – Viwa, MMSZ Horeca Tagozati elnök

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event tagozata

A Magyar Marketing Szövetség tágabb értelemben a marketing szakma, azaz a tudomány és az iparág összefogása.

 A Szövetség a marketing társadalmi elismertségének biztosítása, a gazdasági életben történő sikeres és hatékony alkalmazásának elősegítése és kialakult kapcsolatrendszere révén kíván hozzájárulni Magyarország fejlődéséhez, nemzetközi elismertségének növeléséhez. A Szövetség egy platform, amely a kölcsönös előnyökkel járó összefogás lehetőségét teremti meg a szakma elméleti oktatói, gyakorlati felhasználói és üzleti alkalmazói között.

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event tagozata a fenti célok minél hatékonyabb megvalósítására jött létre, szándékaink szerint összefogva az ezen a területen működő vállalkozásokat.

A horeca és a rendezvények speciális aktivitások a marketing tevékenységeken belül, ezért speciális szakértelmet, eszközöket és hozzáállást igényelnek.

 A tagozat célja a vendéglátásban, a szállodaiparban és a hozzájuk kapcsolódó rendezvényeken közreműködő vállalkozások, szervezetek marketing-aktivitásainak szakmai és kapcsolati támogatása, a tevékenységük elősegítése, valamint, hogy teret adjon az ezen a területen dolgozó cégeknek és szakembereknek az eszmecserére, tapasztalataik megosztására és arra, hogy közösen formálják a szakma jövőjét.

A tagozat küldetése továbbá, hogy rendszeres ülésein lehetőséget biztosítson tagjainak a szakmai, piaci információk gyors és hatékony elérésére, az ágazati szereplőknek kapcsolattartásra, pozitív gyakorlati példák megismerésére.

Kapcsolat és további információ:
Bódi Krisztina, tagozatvezető
0630/9519-342
bodi.krisztina@testreszabottmarketing.hu