Innovációs Termékverseny

Innovatív termékek és szolgáltatások a Sirha Budapesten

Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésben ötödik alkalommal rendezi meg a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyt.

A verseny célja, hogy a tematizált szakmai eseményen megjelent kiállítók által, két kiállítás közötti időszakban piacra vezetett innovatív termékek, szolgáltatások közül a legjobbnak ítéltek hírnevét a kiállítás is tovább öregbítse. Mint ahogy a Sirha Budapest kiállítás is nemzetközi, az innovációs verseny is az, így a külföldi kiállítók egyaránt pályázhatnak.

A pályázat jelentkezési határideje:
2022. február 22.

A kategóriánkénti dobogós helyezetteket a kiállítás területén bemutatjuk, így innovációs pályázatukat a látogatók is megtekinthetik.

A jelentkezéshez a Pályázónak ki kell töltenie az alább található pályázati adatlapot, mellyel kitöltés után a sirha-termekverseny@hungexpo.hu email címen tud érvényesen jelentkezni. A beérkezett pályázatokat felkért szakemberek és szakújságírók értékelik. A kategóriánkénti győztesek köszöntésére a kiállítás hivatalos megnyitóját követően a színpadon kerül sor. Az eredményekről a Pályázók 2022. március 11-ig tájékoztatást kapnak.

Nevezési kategóriák:

1. Élelmiszer és ital
2. Sütőipari-, és cukrászati termékek
3. Technológiák (konyhagépek, sütőipari berendezések, élelmiszeripari technológiák, higiéniai technológiák, szoftverek)
4. Szállodaipari termékek, bútorok, textilek, dekoráció, asztali teríték
5. Csomagolóipar és logisztika

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!