Sirha COFFEE CHALLENGE

Helyszín: F pavilon színpad
Időpont: 2022. március 22., kedd

Plant-Based Universe by Alpro

A Sirha Budapest és a KávéBár Projekt szervezésében, valamint az Alpro partneri támogatásával megvalósuló barista verseny célja felhívni a szakma figyelmét arra robbanásszerű trendre, hogy egyre többen választják a növényi italokat, amelyek nemcsak finomak, hanem kiszolgálják a tudatos kávéfogyasztók igényeit is.

A bajnokságon két kategóriában indulnak a versenyzők: egyrészt kreatív italt kell készíteniük tejalternatívából, másrészt latte art tudásukról is számot adnak. Egyéni versenyzők és csapatok is indulhatnak a megmérettetésen.

Az egynapos verseny során látványos és izgalmas italok készülnek a színpadon, melynek célja, hogy trendet és remélhetőleg hagyományt teremt egy olyan versennyel, amely világtrendre hívja fel a figyelmet, és alternatívát mutat a táplálékallergiával élők, illetve az egyre szélesebb körű egészségtudatos fogyasztók kiszolgálására.

A látogatók ültetett nézőtéren és nagyméretű kivetítőn követhetik az eseményt. A weboldalon élő közvetítésben láthatják a programot mindazok, akik virtuálisan vesznek részt a kiállításon.

A gombokra kattintva letöltheti a versenyfelhívást és a jelentkezési lapot.