Sirha Lyon

Az élelmiszer-, és vendéglátóipar világszerte ismert eseménye.

1983 óta létező kiállítás kétévente várja a látogatókat. A Sirha Lyon az érintett szektorok képviselői számára kihagyhatatlan esemény.

Egyedülálló és vonzó tartalom

– Világszínvonalú versenyek és bemutatók
– A kapcsolódó ágazatok teljes körű bemutatkozása nemzetközi szinten

A legutóbbi, 2019. januárjában rendezett Sirha Lyon kiállítás adatai

– 3 770 kiállító és márka, melynek 28%-a nemzetközi volt
– 225 031 szakmai érdeklődő – melyből 30.581 nemzetközi látogató volt

Bocuse d’Or

A Sirha ad otthon a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d’Or versenynek. A Paul Bocuse által 1987-ben létrehozott versenyen a világ legjobb chefjei mérik össze tudásukat. A megmérettetésen Magyarország a negyedik alkalommal képviseltette magát: Pohner Ádám és a magyar csapat a 12. helyen végzett a világ legrangosabb szakácsversenyén. Az első a dán, a második a svéd, a harmadik a norvég csapat lett.

A Sirha Budapest a Sirha nemzetközi hálózat tagja a Sirha, Sirha Istanbul, Sirha Green, Bocuse d’Or, Coupe du Monde de la Pâtisserie, Omnivore 2019, Mondial de la Bière, és Europain mellett.

Sirha, a GL Events szakmai kiállítása

A GL events az egyik legnagyobb nemzetközi kiállítás- és rendezvényszervező, amely világszerte jelen van három fő tevékenységével:

– Vásárok, kiállítások, kongresszusok és egyéb rendezvények szervezése
– Fogadási helyszínek menedzselése a helyi hatóságok és eseményszervezők számára
– Rendezvényekkel kapcsolatos támogatás és szolgáltatások biztosítása

A csoport 5 kontinens 20 országában van jelen, éves forgalma 953 millió EURO volt 2017-ben és 4.300 alkalmazottat foglalkoztat. A GL events Exhibitions több mint 200 bemutatót, kiállítást és versenyt szervez évente szerte a világon.