Általános információk

Nyitvatartás

2022. március 22-24.
kedd-csütörtök: 10.00 – 18.00

Helyszín

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
A és G pavilonok

Belépés

A kiállításra csak szakmai látogatók léphetnek be.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a kiállítás területére kutyát, és egyéb állatot egészségügyi okokból nem áll módunkban beengedni!

Megközelítés

– 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal a III. kapuig vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 30 perc). A 10-es busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik.
– 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.
– Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról.
– Vonattal 5 perc alatt a Keleti pályaudvarból Kőbánya felső állomásig, Budapest-bérlettel is!
– Kerékpárral a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton. Kerékpártároló a III-as fogadócsarnok előtt.

Parkolás

P1, P4 és P5 parkoló
Napidíj: bruttó 3000 Ft/személygépjármű
A belső, sorompós parkolókban (P1, P4, P5) is bevezettük a készpénzmentes fizetési rendszert, így a parkolási díjat kizárólag érintős bankkártyával, vagy HelloPay feltöltőkártyával lehet kifizetni.
FONTOS, hogy a kihajtásnál rendelkezzen a kártyán a 3500 Ft-os parkolási díj összegével! A parkolásról ÁFA-s számla igényelhető a sorompónál.
A kártya és a fennmaradó összeg visszaváltásáról bővebb információ ITT

Albertirsai út
Napidíj: bruttó 3500 Ft/személygépjármű, 10500 Ft/busz (3 x 3500 Ft)
Parkolási díj megfizetése a parkolás megkezdésekor a helyszínen, előre. Számla kiadása a parkolási díjról az őröktől kérhető a helyszínen.

VIP kártyával
VIP kártyával a kiállítás nyitvatartási idejében a P1, P4, P5 és Albertirsai úti látogatói parkolókban parkolhatnak. Kihajtáskor kérjük, hogy a kártyán lévő vonalkódot tartsa a leolvasó készülékhez.

Mozgássérült látogatók
Mozgássérültek számára a P4 látogatói parkolóban, a kijelölt parkolóhelyeken díjmentesen biztosítjuk a parkolást. Innen akadálymentesen megközelíthető a kiállítási terület.

Elektromos autó töltőállomás

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén EVLink Parking elektromos autó töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól. A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.

Bankautomata

OTP automata: G pavilon 15-ös ajtaja előtt a Passage alatt