METRO

Siker Önnek. Siker nekünk.

Csúcsgasztronómiával és digitális megoldásokkal vár mindenkit a METRO standja!

A 2020-as Sirha Budapesten egy közel ezer négyzetméteres standdal lesz jelen a METRO. A monumentális installáció arra a kilenc területre helyezi a fő hangsúlyt, amelyet a vállalat a vásárlói visszajelzések alapján kiemelten fontosnak tart.

A standon olyan témák kaptak helyet, mint az innovatív fejlesztések, az egészségtudatos táplálkozást segítő termékek, a szeszesital-kínálat, amin belül kiemelt szerepet kapnak a hazai bortermelők, a vendéglátóiparban még kiaknázatlan digitalizáció és újgenerációs megoldások, a profi konyhatervezés és bútortrendek, a félkész és kész termékportfóliók, a pontos és nyomon követhető METRO MAX kiszállítási szolgáltatás, valamint a Gasztroakadémia professzionális előadásai. Ezenkívül a vállalat egy külön szigetet szentel a vásárlói visszajelzések számára, hiszen a METRO ezeket figyelembe véve tervezi meg a jövőbeni innovatív fejlesztéseket is.

Önök is látogassanak el a standra, amely számos gasztronómiai eseménynek is otthont ad, hiszen a Bocuse d’Or arany fokozatú pártolótagjaként február 4-én a versenyzők a METRO piacáról válogatják össze a versenyfogásaikhoz szükséges hozzávalókat, valamint a titkos zöldségalapanyag is itt kerül kisorsolásra, de a Chaine des Rotisseurs verseny fiatal döntősei is a METRO piacáról szemezgetnek majd. Ezenkívül a cég a díjak átadásánál is fontos szerepet tölt be, hiszen számos értékes nyereményt is felajánl a versenyzőknek.

A vállalat stílusosan egy saját fejlesztésű applikációval is segíti majd a tájékozódást, amelyet mindenképpen érdemes lesz letölteni! Számos hasznos információt szerezhetünk ennek segítségével, valamint egy javasolt standlátogatási útvonalat is, csupán annyi a dolgunk, hogy az alkalmazás segítségével beolvassuk a területen található egyedi QR-kódot, amivel a METRO nyereményjátékában is részt vehetünk.