Piaci információk

Legjelentősebb a régióban

A 44 országból érkező 24.000 szakember látogatásával Sirha Budapest Közép-Kelet-Európa legjelentősebb üzleti fóruma az élelmiszeripari és HoReCa területén. A szakkiállítás 2014 óta nyújt lehetőséget a piac szereplőinek a bemutatkozásra, ismeretszerzésre és üzleti kapcsolatok kialakítására. A látogatók elsősorban Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Csehország, Horvátország, Szlovákia, Szerbia és Románia területéről érkeznek.

Az újraindítás fóruma

A 2020-21-es években a világjárvány jelentős kihívások elé állította nem csak a szállodákat és vendéglátóipari egységeket, de ezek szolgáltatóit, eszköz és alapanyag beszállítóit is. A járvány lecsengésével a Sirha Budapest lehetőséget teremt, hogy a régió piaci szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újraindulásról, hogy a pandémia után ezekre építve az üzleti élet minél hamarabb visszatérjen a normális kerékvágásba. A tudásmegosztásra a szakkiállítás több napos konferenciája és világszínvonalú versenyei biztosítanak lehetőséget.
Mindemellett a résztvevőknek a megszokott módon, mind a kiállítók standjainál, mind az üzleti találkozó eseményeken lehetőségük nyílik, hogy felújítsák kapcsolataikat meglévő partnereikkel vagy új partnereket találjanak vállalkozásaikhoz. Legutóbb a kiállításon csak az Enterprise Europe Network és a PRIMOM Alapítvány által megrendezett B2B találkozón 128 résztvevő összesen 196 találkozót bonyolított le, melyből 108 volt nemzetközi relációjú.